Şehit olmadan önce babasını teselli etmiş

Siirt'te şehit olan Bursalı Jandarma Er Bahadır Aydın'ın, şehadetinden önce babası ile telefonda görüştüğü ve "Baba sen rahat uyu. Görevimizi gururla yapıyoruz" dediği öğrenildi.Eşi Emine Aydın, küçük oğlunu doktora götürdüğü bir anda oğlunun şehit olduğu

Şehit olmadan önce babasını teselli etmiş

Siirt'te şehit olan Bursalı Jandarma Er Bahadır Aydın'ın, şehadetinden önce babası ile telefonda görüştüğü ve "Baba sen rahat uyu. Görevimizi gururla yapıyoruz" dediği öğrenildi.

Eşi Emine Aydın, küçük oğlunu doktora götürdüğü bir anda oğlunun şehit olduğu haberini alan baba Muhsin Aydın gözyaşlarına boğuldu. Askerler, sağlık ekipleri ve komşularının desteğiyle ayakta güçlükle duran baba Aydın, korktuğunun başına geldiğini söyledi. Oğlunun görev yaptığı yerden dolayı bir türlü rahat uyuyamadığını söyleyen baba Muhsin Aydın, oğlunun ise büyük bir gururla kendisini rahatlattığını ve rahat uyumasını söylediğini ifade etti.

Evde taziyeleri kabul eden babaya bir destek de MHP Bursa Milletvekili Tevfik Topçu'dan geldi. Şehit evinde siyasi açıklamalar yapmaktan kaçınan Topçu, şehit vatan evlatlarının yüreklerini yaktığını, bu acının bir an önce bitmesi gerektiğini, MGK'nın toplanması ve gerekli görülen yerlerde sıkıyönetim tedbirlerinin uygulanmasının zaruri olduğunu söyledi.

Şehit olmadan önce babasını teselli etmiş

Şehit olmadan önce babasını teselli etmiş

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem