Şehit olan babasına böyle veda etti

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan 32 yaşındaki polis memuru Vedat Kılıçaslan memleketi Elazığ'da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin eşi gözyaşları içerisinde kucağındaki oğluna, "Burada cennet mele

Şehit olan babasına böyle veda etti

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan 32 yaşındaki polis memuru Vedat Kılıçaslan memleketi Elazığ'da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin eşi gözyaşları içerisinde kucağındaki oğluna, "Burada cennet meleği var. Seni de, beni de kanatlarına alacak, sen o meleği çok seveceksin" dedi.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde görevden dönen zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu şehit olan evli ve 1 çocuk babası polis memuru Vedat Kılıçaslan, dün akşam saatlerinde Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Bugün hastaneden alınan şehidin naaşı Sürsürü Mahallesi'nde bulunan Mevlana Camisi'ne getirilerek, cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, şehidin babası Osman, annesi Saadet, eşi Nevran, 3 yaşındaki oğlu Numan Berkay, kardeşleri, yakınları, meslektaşları, askeri personel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"SEN O MELEĞİ ÇOK SEVECEKSİN"

Şehidin naaşına yakınları ile birlikte eşi Nevran kucağında oğlu Numan Berkay'la birlikte sarıldı. Nevran Kılıçaslan, eşinin fotoğrafını öperek, oğluna hitaben, "Burada cennet meleği var. Seni de, beni de kanatlarına alacak. Sen o meleği çok seveceksin" dedi. Şehidin eşi daha sonra ise eşinin fotoğrafına bakarak, "Allah sana şehitliği nasip ettiyse bana da kaldırma gücü verdi" diyerek, gözyaşları döktü.

İl Müftüsü Peyami Güngör'ün cenaze namazını kıldırmasının ardından şehidin naaşı meslektaşları tarafından omuzlara alınarak cenaze aracına götürüldü. Şehidin naaşı, daha sonra, İcadiye Şehitliği'ne götürülerek gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit olan babasına böyle veda etti

Şehit olan babasına böyle veda etti

Şehit olan babasına böyle veda etti

Şehit olan babasına böyle veda etti

Şehit olan babasına böyle veda etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem