Şehit oğlundan örnek davranış

 İki yaşında iken babası Suat Altundaş şehit olan Ömer Altundaş, TSK Mehmetçik Vakfı'ndan aldığı şehitlik yardımının kesilmesi için vakfa dilekçe verecek örnek bir davranış sergiledi. Henüz 2 yaşındayken babası şehit olan ve bu nedenle Mehmetçik Vakfı'nda

Şehit oğlundan örnek davranış

 

İki yaşında iken babası Suat Altundaş şehit olan Ömer Altundaş, TSK Mehmetçik Vakfı'ndan aldığı şehitlik yardımının kesilmesi için vakfa dilekçe verecek örnek bir davranış sergiledi.
 
Henüz 2 yaşındayken babası şehit olan ve bu nedenle Mehmetçik Vakfı'ndan yardım alan Ömer Altundaş, iş yeri sahibi olunca vakıf tarafından gönderilen maaşın kesilmesi için dilekçe verdi.
 
2 yaşındayken babası şehit olduktan sonra kısa süre önce de annesini kaybettiğini ifade eden 23 yaşındaki Ömer Altundaş, is yeri sahibi olunca vakfa bir dilekçe yazdığını artık yardıma ihtiyacı olmadığını ve bu nedenle aldığı paranın kesilmesini istedi belirti.
 
Altundaş, "1991 Yılında, Babam Şırnak Silopi İlçesinde şehit oldu. Bu yardımı kesme sebebim, tamamen vicdani bir duygu. Vicdandan öte, Şehit ailelerini düşündüğümde, benim durumumda olduklarını biliyorum çoğunun.
Çoğunu şöyle bir hayat ettiğimde zorluk çektiğini, ne hayal ettiklerini bildiğim için bu yardımın iptal edilmesini, tekrar şehit ailelerine dönmesini istedim. Ve daha çok kendime ait iş yerim var. Sağ olsunlar Mehmetçik Vakfı Sayesinde oldu bunlar.
Beni okutanda büyütende onlardı. Onların sayesinde buralara geldim, şehit ailelerine geri dönmesini istediğim için oldu. Tamamen vicdani bir duygu diye bilirim.
 
Bağışçılara buradan çok teşekkür ediyorum. Şehit Ailelerine gönderilen yardımın doğru yerlere ulaştığını biliyorum. "dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler