Şehit Mustafa Nohut'a veda

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK'nın yola yerleştirdiği bombanın zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis memuru Mustafa Nohut, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi. Şehit polis memuru Mustafa Noh

Şehit Mustafa Nohut'a veda

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK'nın yola yerleştirdiği bombanın zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis memuru Mustafa Nohut, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi.

Şehit polis memuru Mustafa Nohut'un naaşı, ilk olarak Bağlarbaşı Mahallesi 940. Sokak'ta bulunan baba ocağına getirilerek yakınlarından helallik alındı. Daha sonra şehidin naaşı Merkez Nur Camii'ne getirildi. Burada anne Münevver Nohut, "Oğlum, yiğit kuzum, aslanım, ağlamam ben seni aslanlar gibi gönderdim" diyerek oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna sarıldı. Şehidin eşi Sare ile kızları Emine ve Fatma da tabuta sarılarak öptü.

Şehit Mustafa Nohut'un naaşı, İl Müftüsü Bekir Gerek'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Kırıkkale Şehitliği'nde toprağa verildi. Törene Kırıkkale Valisi Ali Kolat, AK Parti milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, şehidin görev arkadaşları, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Mustafa Nohut'a veda

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem