Şehit komiserin kimliği belirlendi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit olan komiserin adı belirlendi. Komiserin teröristler tarafından kanas ile açılan ateşle şehit olduğu öğrenildi.Cizre'nin Yafes Mahallesi Yeni Çevre Yolu'nda bulunan Hayati Bilgin Jandarma Sınır Ka

Şehit komiserin kimliği belirlendi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit olan komiserin adı belirlendi. Komiserin teröristler tarafından kanas ile açılan ateşle şehit olduğu öğrenildi.

Cizre'nin Yafes Mahallesi Yeni Çevre Yolu'nda bulunan Hayati Bilgin Jandarma Sınır Karakolu'nun etrafına yapılan beton bariyerler nedeniyle çevrede güvenlik önlemi alan polis ekiplerine teröristler tarafından ara sokaklardan uzun namlulu silahlarla ateş açılmasıyla yaralanan komiser ve kaldırıldığı İlçe Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere şehit olan komiserin adı belirlendi. Saldırıda komiser Umut Tunçay'ın şehit olduğu belirtildi.

Öte yandan, şehit komiserin teröristler tarafından kanas ile açılan ateşle vurulduğu da öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem