Şehit eşine böyle destek verdi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarının, zırhlı polis aracının geçişi sırasında el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit olan polis memuru Hilmi Bardakçı, düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı.Öğle saatlerinde uça

Şehit eşine böyle destek verdi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarının, zırhlı polis aracının geçişi sırasında el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit olan polis memuru Hilmi Bardakçı, düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

Öğle saatlerinde uçakla Adana Havaalanı'na getirilen şehit Bardakçı'nın cenazesi, ilk olarak Yüreğir ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki evinde götürüldü. Bardakçı, burada alınan helalliğin ardından Buruk Mezarlığı'na getirildi. Şehidin kardeşleri gözyaşlarını tutamazken, kayınvalidesinin yaktığı ağıt herkesi ağlattı.

Şehidin eşi Havva Bardakçı "Ağlamayacağım, kimseyi sevindirmeyeceğim" dedi. Havva Bardakçı'yı teselli etmeye çalışan ve kendisi de bir şehit kızı olan Adana Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nalan Özen ise "Aslanım benim işte böyle olacağız. Biz şehit ailesiyiz" diyerek teselli etti.

Şehit Hilmi Bardakçı, daha sonra silah arkadaşlarının omuzlarında cenaze namazının kılınacağı alana getirildi. Çok sayıda vatandaş ve protokol üyelerinin katıldığı cenaze namazını, İl Müftüsü Arif Gökce kıldırdı. Okunan duaların ardından şehit Bardakçı, cenaze aracı ile Buruk Mezarlığı'nda bulunan Polis Şehitliği'ne götürüldü. Şehidin 9 yaşındaki oğlu İsmail Talha Bardakçı, babasının tabutunun yanından bir an olsun ayrılmadı. İsmail Talha Bardakçı, cenaze aracının arkasından mezara kadar yürüdü. Şehit Bardakçı, burada gözyaşları ile toprağa verildi.

Şehidin 5 yaşındaki kızı Zehra Bardakçı da hiçbir şeyden habersiz etrafı izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler