Şehit erin ağlatan Facebook mesajı

 Eruh'taki çatışmada şehit olan er Enes Çakırdoğan'ın Facebook'taki duvarına yazdığı yazı ile yürekleri dağladı.Siirt'in Eruh ilçesinde dün akşam iftar saatinde teröristlerin hain saldırısında şehit olan Er Enes Çakırdoğan'dan geriye Facebook'ta yazdığı b

Şehit erin ağlatan Facebook mesajı

 

Eruh'taki çatışmada şehit olan er Enes Çakırdoğan'ın Facebook'taki duvarına yazdığı yazı ile yürekleri dağladı.

Siirt'in Eruh ilçesinde dün akşam iftar saatinde teröristlerin hain saldırısında şehit olan Er Enes Çakırdoğan'dan geriye Facebook'ta yazdığı bu not kaldı: 'Ölümü beklerken yaşamayı unuttum'!

İFTAR SAATİNDE ŞEHİT DÜŞTÜ

Siirt'in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK militanlarının dün akşam iftar saatinde jandarma karakoluna uzun namlulu silahlarla gerçekleştirdiği hain saldırıda 1 asker şehit olmuş, 7 asker de yaralanmıştı.

Saldırıda şehit düşen Jandarma Er Enes Çakırdoğan'ın Ankara'nın Pursaklar ilçesindeki baba ocağında bugün acı var. Şehidin ailesi davulla zurnayla askere uğurladıkları oğullarını al bayraklı tabut içinde karşıladılar. 

ÖLECEĞİ İÇİNE DOĞDU

Şehit erin facebook hesabında, şehit olacağının içine doğduğunu gösteren yazı ve fotoğraflar yer aldığı görüldü.

Şehit er Çakırdoğan'ın facebook sayfasına bir süre önce, 'Ölümü beklerken yaşamayı unuttum' yazdığı, Kazım Koyuncu'nun ölmeden bir süre önce yazdığı 'İşte gidiyorum' şarkısını ve G3 mermileriyle yazılmış 'Yaşamak isterken delicesine ölmeyi istedim anne' yazısının fotoğrafını paylaştığı gözlendi.

AİLE ACI HABERLE YIKILDI

Şehir Enes Çakırdoğan'ın cenazesi Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı.  Şehit Er Enes Çakırdoğan için bugün cuma namazını müteakip Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek. Şehit erin cenazesi, ailesinin yaşadığı Pursaklar'da defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem