Şehit cenazesinde olay çıktı

Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan 24 askerden 21 yaşındaki er Mehmet Ağgedik memleketi Elazığ’da son yolculuğuna uğurlandı.AMBULANSI YUMRUKLADICami avlusunda okunan dualardan sonra şehit Mehmet Ağgedik’in

Şehit cenazesinde olay çıktı

Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan 24 askerden 21 yaşındaki er Mehmet Ağgedik memleketi Elazığ’da son yolculuğuna uğurlandı.

AMBULANSI YUMRUKLADI

Cami avlusunda okunan dualardan sonra şehit Mehmet Ağgedik’in naaşı, İcadiye Şehitliği’ne götürülmek üzere cenaze aracına taşınırken, şehidin kardeşi Yusuf Ağgedik ambulansı yumruklayarak gözyaşlarına boğuldu. Ağabeyi Ali de küçük kardeşinin ağlaması üzerine gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Fatma Ağgedik, oğlunun tabutuna gözyaşları arasında sarılarak, "Oğlum sen ölmedin" diye ağıt yaktı.

BDP BİNASINDA SALDIRMAK İSTEDİLER

Cenaze konvoyu devam ederken, cenazeye katılanlardan yaklaşık 100 kişilik öfkeli bir grup cadde üzerinde bulunan BDP il binasına saldırmak istedi. Burada önlem alan çevik kuvvet polisi, barikatı aşmaya çalışan kalabalığa tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Polis ile öfkeli grup arasında çıkan arbedede, Elazığ Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Örs ile bazı polis memurları hafif yaralandı. Arada kalan Emniyet Müdürünü polisler korudu. Yaralı polisler ambulanslar ile hastanelere kaldırıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem