Şehit cenazesinde çifte standart

Diyarbakır'da şehit olan uzman çavuş Mehmet Gözütoğ'un cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı. Basın mensuplarına çifte standardın uygulandığı törene sadece AA ve TRT muhabirleri alındı.Diyarbakır-Silvan karayolu üzerinde dün akşam sa

Şehit cenazesinde çifte standart

Diyarbakır'da şehit olan uzman çavuş Mehmet Gözütoğ'un cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı. Basın mensuplarına çifte standardın uygulandığı törene sadece AA ve TRT muhabirleri alındı.

Diyarbakır-Silvan karayolu üzerinde dün akşam saatlerinde kent merkezine dönen askeri aracın devrilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan uzman çavuş Mehmet Gözütoğ için cenaze töreni düzenlendi. Törene, İl Valisi Hüseyin Aksoy, askeri erkan, şehidin meslektaşları, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Şehidin cenazesi, törenin ardından ambulansla götürüldüğü havalimanından memleketi Tokat'a uğurlandı.

Öte yandan, törende basın mensuplarına çifte standart uygulandı. Sadece AA ve TRT çalışanlarının alındığı töreni, diğer ajansların temsilcileri dışarıdan takip etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler