Şehit babası: ’Bu saatten sonra ne desem yalan’

Adana'da saldırı sonucu şehit olan polis memuru 50 yaşındaki Bircan İlhanlı'nın Kozan ilçesindeki baba evinde yas var. Şehidin babası İzzet İlhanlı gazetecilere yaptışı açıklamada; "Siz benden ne kadar bir mesaj bekleseniz de verecek bir mesajım yok. Bu s

Şehit babası: ’Bu saatten sonra ne desem yalan’

Adana'da saldırı sonucu şehit olan polis memuru 50 yaşındaki Bircan İlhanlı'nın Kozan ilçesindeki baba evinde yas var. Şehidin babası İzzet İlhanlı gazetecilere yaptışı açıklamada; "Siz benden ne kadar bir mesaj bekleseniz de verecek bir mesajım yok. Bu saatten sonra ne desem yalan." dedi.

Oğlunun şehit haberinin İlçeye bağlı Pekmezci mahallesindeki evinde öğrenen 75 yaşındaki baba İzzet İlhanlı metanetini korurken 68 yaşındaki anne Arzı İlhanlı Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Evinde avlusunda taziyeleri kabul eden Baba İzzet İlhanlı gazetecilere açıklamalarda bulundu. Baba İlhanlı; "Siz bende ne kadar bir mesaj bekleseniz de verecek bir mesajım yok. Bu saatten sonra ne desem yalan. Çocuğum gitmiş Allah rahmet eylesin siz bana bir şey sormayın bende bir şey söylemeyeyim. Bu Türkiye böyle kurtulmaz her gün şehit her gün şehit. Kurban olduğum Allah herkesin çocuğunu korusun." dedi.

Öte yandan Kozan İlçe Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez baba İzzet İlhanlı'nın yanından hiç ayrılmazken Kozan Belediyesi eve ve sokağa dev Türk Bayrağı astı.

Şehit Polis Memuru Bircan İlhanlı'nın emekli olmak istediği fakat bu yıl kızı üniversiteyi kazandığı için emekli olmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler