Şehit babası "Bende Kürdüm" dedi

Şehidin naaşı toprağa konulurken, polis merasim takımı saygı atışı yaptı. Toprakoğlu'nun Cizre'den gelen silah arkadaşları da mezara toprak attı.İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, şehidin tabutundan sökülen Türk bayrağını öperek şehidin babası Cebrail

Şehit babası "Bende Kürdüm" dedi

Şehidin naaşı toprağa konulurken, polis merasim takımı saygı atışı yaptı. Toprakoğlu'nun Cizre'den gelen silah arkadaşları da mezara toprak attı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, şehidin tabutundan sökülen Türk bayrağını öperek şehidin babası Cebrail Toprakoğlu'na verdi.

Acılı baba Cebrail Toprakoğlu, bayrağı öperek teslim alıp, "Ben de Kürdüm. Ben de doğuluyum. Ne farkı var? Kız almışız, kız vermişiz. Hiç bir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Oğlumu şehit verdim, gerekirse bir tane daha veririm" dedi.

Şehidin ağabeyi Yavuz Toprakoğlu da "İmansız vatan, vatansız iman olmaz. O çakallar hak ettikleri yerde yatıyorlar" diye tepkisini dile getirdi. Mezarlığı dolduranlar, şehit toprağa verilirken, el açıp, dualar etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem