Şehit ateşi Tokat’a düştü

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde düzenlenen operasyonlarda şehit olan 3 askerden Tokatlı Uzman Çavuş Osman Ateş'in baba ocağına ateş düştü. Tokat'ın Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köyünde ikamet eden Mustafa ve Rasmiye çiftinin 4 oğlundan en büyüğü olan Osman At

Şehit ateşi Tokat’a düştü

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde düzenlenen operasyonlarda şehit olan 3 askerden Tokatlı Uzman Çavuş Osman Ateş'in baba ocağına ateş düştü.

Tokat'ın Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köyünde ikamet eden Mustafa ve Rasmiye çiftinin 4 oğlundan en büyüğü olan Osman Ateş, 2 yıldır uzman çavuş olarak görev yapıyordu. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda teröristlerce yapılan silahlı saldırıda ağır yaralanan ve 2 arkadaşı ile birlikte kaldırıldığı hastanede şehit olan Osman Ateş'in ailesine acı haber komutanlar tarafından verildi. Ağıtların yükseldiği tek katlı eve Türk bayrağı asıldı. Şehidin halası Zeynep Aslan, "Osman halan sana kurban olsun. Ciğerinden vurulan yavrum. Gavur kurşunu ile giden yavrum. Bunlar gitti gideli teröristlerle çarpışıyorlar" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Şehidin köylüleri de yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi. Pazar Kaymakamı Sefa Güler ile komutanlar aileye taziyede bulundu. Bekar olan şehidin cenazesinin yarın öğle namazına müteakiben köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

Şehit ateşi Tokat’a düştü

Şehit ateşi Tokat’a düştü

Şehit ateşi Tokat’a düştü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler