Şehit ateşi Tekirdağ’a düştü

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural'ın Tekirdağ'ın Malkara ilçesindeki baba ocağına şehit ateşi düştü.Diyarbakır-Lice karayolu üzeri 7. kilometrede bulunan Ziyarettepe mevkiinde meydana gelen olayda, Lice'deki operasyo

Şehit ateşi Tekirdağ’a düştü

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural'ın Tekirdağ'ın Malkara ilçesindeki baba ocağına şehit ateşi düştü.

Diyarbakır-Lice karayolu üzeri 7. kilometrede bulunan Ziyarettepe mevkiinde meydana gelen olayda, Lice'deki operasyonlara takviye olarak İstanbul Hadımköy'den gönderilen askeri timin, sabah saatlerinde arazi arama-tarama faaliyeti yürüttüğü sırada teröristler tarafından daha önceden döşenen el yapımı bomba infilak etti. Patlamada, biri uzman çavuş ve biri uzman onbaşı 2 asker şehit oldu. Şehit olan askerlerden Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural'ın Tekirdağ'ın Malkara ilçesindeki baba ocağına ateş düştü. Uzman Çavuş Vural'ın babası Hasan ve Annesi Rukiye Vural'a acılı haberi Malkara Kaymakamı Osman Altın ile askeri yetkililer verdi. Acılı haberin duyulmasının ardından şehit evine çok sayıda vatandaş akın ederken, eve dev Türk bayrağı asıldı.

Şehit olan Uzman Çavuş Selim Vural'ın 3 ay önce bir erkek çocuk babası olduğu, yaklaşık 1 yıl önce uzman çavuş olmak üzere başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Şehit ateşi Tekirdağ’a düştü

Şehit ateşi Tekirdağ’a düştü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler