Şehit askerler memleketine uğurlandı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristler tarafından araziye tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan iki asker, düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.Diyarbakır-Bingöl karayolu üzerinde bulunan Lice ilçesi Ziyaret

Şehit askerler memleketine uğurlandı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristler tarafından araziye tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan iki asker, düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

Diyarbakır-Bingöl karayolu üzerinde bulunan Lice ilçesi Ziyaret Tepe mevkiine teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının, askerlerin arazi arama-tarama faaliyeti yürüttüğü sırada infilak etmesi sonucu şehit olan uzman çavuşlar İbrahim Bağcı ve Selim Vural için cenaze töreni düzenlendi. Diyarbakır Asker Hastanesi'nde düzenlenen törene Vali Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

Törenin ardından şehitlerden Selim Vural'ın cenazesi memleketi Tekirdağ, İbrahim Bağcı'nın cenazesi ise memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi.

Şehit askerler memleketine uğurlandı

Şehit askerler memleketine uğurlandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem