Şehit asker toprağa verildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, yağmurdan korunmak için sığındığı meyve satıcılarının brandasının altında otomobilin çarpması sonucu şehit düşen Batmanlı Jandarma er Bilal Yücel'in cenazesi toprağa verildi.Mehmet ve Gülistan Yücel çiftinin 10 çocuğundan biri

Şehit asker toprağa verildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, yağmurdan korunmak için sığındığı meyve satıcılarının brandasının altında otomobilin çarpması sonucu şehit düşen Batmanlı Jandarma er Bilal Yücel'in cenazesi toprağa verildi.

Mehmet ve Gülistan Yücel çiftinin 10 çocuğundan biri olan Bilal Yücel'in cenazesi THY'nin tarifeli seferi ile Batman'a getirildi. Türk bayrağına sarılı tabut içinde, doğum yeri olan Batman'ın Kozluk ilçesi Yeniçağlar köyüne getirilen şehit askerin cenazesi, köy camiinde kılındı. Cenazesi, omuzlar üzerinde köy mezarlığında toprağa verildi. Cenaze töreninde sinir krizi geçiren şehidin yakınlarını asker ve köylüler sakinleştirmeye çalıştı.

Jandarma Genel Komutanlığı'nın da çelenk gönderdiği cenaze töreninde Kozluk Kaymakamı Huzeyfa Citer, il ve ilçe jandarma komutanlığına bağlı askerler de hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler