Şehit ailesinin parası çıkmayınca...

Erzurum'da bir taksi durağı, bir şehit yakınının parasının çıkmadığını görünce şehit ve gazi ailelerini ücretsiz taşıma kararı aldı. Taksiciler aileleri cuma günü şehitlik ziyaretlerinde de yalnız bırakmayarak evlerine servis yapacak.Erzurum'un Yıldızkent

Şehit ailesinin parası çıkmayınca...

Erzurum'da bir taksi durağı, bir şehit yakınının parasının çıkmadığını görünce şehit ve gazi ailelerini ücretsiz taşıma kararı aldı. Taksiciler aileleri cuma günü şehitlik ziyaretlerinde de yalnız bırakmayarak evlerine servis yapacak.

Erzurum'un Yıldızkent semtindeki Başkan Taksi durağı şoförleri, şehit ve gazi ailelerini ücretsiz taşıma kararı aldı. Aileleri istedikleri yere ücretsiz taşıyacak olan taksiciler, cuma günleri de şehitlik ziyaretinde bulunacak ailelere hizmet verecek. 3 taksilik durağın başkanı Hakan Zengin, şehit ve gazi ailelerini ücretsiz taşıma kararı almalarındaki nedeni şöyle anlattı:

"Durak arkadaşlarımızla birlikte şehit ve gazi ailelerini ücretsiz taşıma kararı aldık. Bu kararı almamızdaki neden de bir gün şehit olan bir kardeşimizin yakını aracımıza bindi. İneceği zaman ücreti çıkışmadı. Biz de bundan etkilenerek arkadaşlarımızla birlikte şehit ve gazi ailelerini ücretsiz taşıma kararı aldık. Cuma günleri de şehit aileleri evinden telefon açacaklar, biz onları evlerinden alarak şehitliğe götüreceğiz. Ziyaretleri boyunca onlara eşlik ederek tekrar evlerine geri götüreceğiz. Bunları yaparken de hiçbir talepte bulunmayacağız."

Zengin, ücretsiz taşımadan yararlanacakların şehit yakını veya gazi yakını olduğuna dair kart göstermeleri gerektiğini ifade ederek, "Tek şartımız kimlik kartını göstermeleri gerekiyor. Bu kartı göstermeleri durumunda istediği yere götüreceğiz. Bu şartı da bazı uyanık geçinen insanların kendisini şehit yakınıymış gibi göstermeye çalışmasından dolayı koyduk" diye konuştu.

Şehit ailesinin parası çıkmayınca...

Şehit ailesinin parası çıkmayınca...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler