Şehit ailesine bakan morali

Samsun’da meydana gelen sel felaketinin ardından uzmanlarıyla durum değerlendirmesi yapmak üzere bu ile gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, incelemelerin ardından Trabzon’a geldi . Bakan Erdoğan Bayraktar  Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık

Şehit ailesine bakan morali

Samsun’da meydana gelen sel felaketinin ardından uzmanlarıyla durum değerlendirmesi yapmak üzere bu ile gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, incelemelerin ardından Trabzon’a geldi .

 

Bakan Erdoğan Bayraktar  Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık ve Trabzon Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte Hakkari  Yüksekova’nın  Dağlıca  Bölgesinde  19 Haziranda meydana gelen hain saldırıda şehit düşen Trabzonlu Piyade Onbaşı  Ali Yasin Erosmanoğlu’nun acılı ailesini ziyaret etti.

 sehit450.20120707144237.gif

Şehit Piyade onbaşı Ali Yasin Erosmanoğlu'nun Trabzon Yenimahallede bulunan baba ocağına giden Bakan Erdoğan Bayraktar şehit er Ali  Yasin Erosmanoğlu’nun acılı baba Ali Sait ve annesi Nurten Erosamanoğlu’na geçmiş olsun dileklerini ileterek acılarını paylaştı

bakan1.jpg

Ziyaretten basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmedi.

Bakan Bayraktar ve beraberindekiler aynı yerde Dağlıca'da ki saldırıdan yaralı olarak kurtulan Trabzonlu gazi Ömer Aslan'ı da evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

bakan2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler