Şehit ailelerine ücretsiz ayakkabı

Niğde'de bir ayakkabıcı esnafı, şehit ailelerine ücretsiz ayakkabı uygulaması başlattı.Bor Caddesi Dışarı Cami karşısında ayakkabıcılık yapan Bahadır Yüce, yaptığı uygulamadan dolayı vatandaşlardan olumlu tepki aldığını belirtti. Esnaf Yüce, "Türkiye'nin

Şehit ailelerine ücretsiz ayakkabı

Niğde'de bir ayakkabıcı esnafı, şehit ailelerine ücretsiz ayakkabı uygulaması başlattı.

Bor Caddesi Dışarı Cami karşısında ayakkabıcılık yapan Bahadır Yüce, yaptığı uygulamadan dolayı vatandaşlardan olumlu tepki aldığını belirtti. Esnaf Yüce, "Türkiye'nin içerisinde bulunduğu durumdan ve sürekli şehit haberlerinin gelmesinden şehit ailelerine destek amaçlı bir uygulama yapmak istedim. Yaptığım uygulamadan memnunuz. Her esnafında yapmasını isterim" dedi.

Yüce, "Şehit ailesi olur, fakirler olur işte herkesin durumu belli herkesin yardımcı olması iyi bir şeydir. Bizde düşündük böyle bir şey yaptık. Gören vatandaşlar tebrik ediyor, güzel bir uygulama yapmışsın diyorlar. Ben herkesin duyarlı olmasını ve başkalarının da bu şekilde duyarlı olmasını istiyorum" diye konuştu.

Şehit ailelerine ücretsiz ayakkabı

Şehit ailelerine ücretsiz ayakkabı

Şehit ailelerine ücretsiz ayakkabı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler