Şehit aileleri saldırıyı kınadı

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mehmet Emin Öztürk dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, "Eli kanlı bebek katili Öcalan ve terör örgütünün siyasi uzantılarının barış ve demokratikleşme adı altın

Şehit aileleri saldırıyı kınadı

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mehmet Emin Öztürk dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, "Eli kanlı bebek katili Öcalan ve terör örgütünün siyasi uzantılarının barış ve demokratikleşme adı altında sahte ve yalan sözlerini ve ülkemiz üzerinde oynamaya çalıştıkları çirkin emellerini bir kez daha sergilemişlerdir" dedi.
Terörü siyasallaştırarak masum insanların kanını ellerine bulaştırmaya devam eden canilerin sözde demokratikleşme ve barış çabalarının maksadının her geçen gün daha iyi anlaşıldığını söyleyena Öztürk, "Demokratik özerklik adı altında ülkemizi bölünme sürecine sokacak olan bu hayalleri asla gerçekleşmeyecektir. Dün olduğu gibi terörün karşısında güvenlik güçlerimizin kararlılığı ve haklı mücadelesini desteklemekte, şehit aileleri ve malül gaziler olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Hain saldırıda hayatını kaybederek şehadet şerbetini içen 13 vatan evladına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk Milletine sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar dileriz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem