Şehidin son duası yürekleri dağladı

Şırnak'ın Uludere ilçesindeki üst bölgesinde teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan komando uzman çavuş Uğur Akyer'in son paylaşımı yürekleri dağladı.Uludere ilçesi Karaçalı üs bölgesinde teröristler tarafından daha önceden mevziiye ye

Şehidin son duası yürekleri dağladı

Şırnak'ın Uludere ilçesindeki üst bölgesinde teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan komando uzman çavuş Uğur Akyer'in son paylaşımı yürekleri dağladı.

Uludere ilçesi Karaçalı üs bölgesinde teröristler tarafından daha önceden mevziiye yerleştirilen mayının patlaması sonucu şehit olan komanda uzman çavuş Uğur Akyer'in (24), sosyal medyadaki son paylaşımı yürekleri dağladı. Akyer, son paylaşımında, "Rabbim çok yorgunum. Bana bütün haberlerin yerini tutacak bir haber gönder. Üzerime bir iyilik ve güzellik kondur" duasında bulundu.

Bartınlı ve koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğu öğrenilen şehidin cenazesinin, Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda yapılacak törenin ardından memleketine gönderileceği öğrenildi.

Şehidin son duası yürekleri dağladı

Şehidin son duası yürekleri dağladı

Şehidin son duası yürekleri dağladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler