Şehidin kuzeni linç ediliyordu!

 Aydın'da linç edilmek istenen Kürt işçilerden birinin, Diyarbakır'daki terör saldırısında şehit olan Vefa Çelik'in akrabası olduğu ortaya çıktı.Diyarbakır'da 13 askerin şehit olduğu saldırının ardından Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Bozköy'de gerginli

Şehidin kuzeni linç ediliyordu!

 

Aydın'da linç edilmek istenen Kürt işçilerden birinin, Diyarbakır'daki terör saldırısında şehit olan Vefa Çelik'in akrabası olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır'da 13 askerin şehit olduğu saldırının ardından Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Bozköy'de gerginlik yaşanmıştı. Bir inşaatta çalışan Kürt işçiler ile başka bir grup arasında kavga çıkmıştı. Bazı kişilerin yaralandığı kavgada, bir kişi de silahla vurulmuştu.Taraf gazetesinde yer alan habere göre; saldırıya uğrayan işçilerden Ağrılı Feyzi Çelik, Diyarbakır'da şehit olan Vefa Çelik'in kuzeni.

Kendilerine yapılan saldırıya tepki gösteren Feyzi Çelik, "Benim amcamınoğlu ölmüş. Yüreğim yanıyor. Cenazesine getmek için hazırlanırken halay çekiyorsunuz diye saldırıyorlar. Bu nasıl insanlıktır, bu nasıl kardeşliktir" dedi.

Kimsenin ölümüne sevinilemeyeceğini belirten Çelik, "Bir insanın ölümüne sevinilir mi?" diye konuştu.Bozköy'deki kavganın işçilerin şehit cenazelerinin olduğu gün halay çekmesi nedeniyle çıktığı iddia edilmişti. Ancak Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, "halay çekme" iddiasının teyit edilmediğini söylemişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem