Şehidin eşinden duygu dolu mektup

Iğdır'da 8 Eylül tarihinde yapılan bombalı saldırıda şehit olan Yozgatlı polis memurunun eşi İtibar Cankurtaran, şehit kocasına duygu dolu bir mektup yazdı.Şehit polis Adem Cankurtaran'ın eşi İtibar Cankurtaran, olay gününde yaşadıklarını anlatıp, şehit o

Şehidin eşinden duygu dolu mektup

Iğdır'da 8 Eylül tarihinde yapılan bombalı saldırıda şehit olan Yozgatlı polis memurunun eşi İtibar Cankurtaran, şehit kocasına duygu dolu bir mektup yazdı.

Şehit polis Adem Cankurtaran'ın eşi İtibar Cankurtaran, olay gününde yaşadıklarını anlatıp, şehit olacağının içine doğduğunu yazdı. Şehit eşi Cankurtaran mektubunda, "Canım eşim hayat arkadaşım evimin direği evlilik yıl dönümümüzde ben seni kara toprağa verdim doyamadım sana hiç prensesimizi nasıl bıraktın. İşten gelir gelmez "kızım nerede" derdin "çok özlüyorum işe gidince kızımı" derdin biz de seni çok özlüyorduk sabahlar olmuyordu saatler geçmiyordu balkonlarda bekliyorduk senin geldiğini görünce koşa koşa kapıyı açıyorduk "ne yaptın, iş nasıl, ne var ne yok, yollar nasıl" diyordum "iyi bir sıkıntı yok" diyordun üzülmeyeyim diye söylemiyordun. Zaten her şey içine doğmuştu "15-20 günüm var bana iyi davran" demiştin akşam yattığımızda, "şehit olasım var" dedin her şeyi söyledin ama ben yakıştıramıyordum, konduramıyordum Allah korusun diyordum. Sabah işe giderken kapı bile göndermek istemedi ne kitlendi ne açıldı geri geldin son kez görüyorum diye mi geldin "bu günlük idare et yarın gelince yaparım" dedin gittin arkandan baktım servisin gelmiş bekliyordu koşa koşa gittin bindin servise o görüşüm son oldu. Ben seni sabah bekliyordum gönderdiğim gibi bekliyordum gelmedin al bayrağa sarılı geldin şaka gibi hala inanamıyorum hala çalışıyorsun sanıyorum konduramıyorum hayat arkadaşım, can yoldaşım, evimin direği. Bizi sensiz bırakanların boynu kopsun. Evlerine ateşler düşsün inşallah" diyerek duygularını dile getirdi.

Şehidin eşinden duygu dolu mektup

Şehidin eşinden duygu dolu mektup

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler