Şehidin baba ocağında hüzün

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi esnasında patlatılması sonucu şehit olan komiser yardımcısı Oktay İzgi'nin Kayseri'de bulunan baba ocağına ateş düştü.Mardin'in Nusaybin ilçesinde

Şehidin baba ocağında hüzün

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi esnasında patlatılması sonucu şehit olan komiser yardımcısı Oktay İzgi'nin Kayseri'de bulunan baba ocağına ateş düştü.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcı, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ait zırhlı aracın geçişi esnasında patlatılmış, patlamada biri komiser 3 polis şehit olurken, 1 polis de ağır yaralanmıştı. Patlamada şehit olan evli ve 2 çocuk babası komiser yardımcısı Oktay İzgi'nin merkez Melikgazi ilçesi Osmanlı Mahallesi'nde bulunan baba ocağına haber tez ulaştı. Şehit haberinin gelmesi ile beraber şehit Oktay İzgi'nin yakınları da babasının evine akın etti.

Şehidin baba ocağında hüzün

Şehidin baba ocağında hüzün

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem