Şehidin annesi ağlamaya izin vermedi

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki hain pusuda şehit olan polis memuru Çağdaş Arslan, memleketi Zonguldak'ın Beycuma beldesinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede anne Sibel Arslan, şehidin arkasından ağlayan akrabalarına "Ağlamayacağız, Çağdaş bunu istemezd

Şehidin annesi ağlamaya izin vermedi

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki hain pusuda şehit olan polis memuru Çağdaş Arslan, memleketi Zonguldak'ın Beycuma beldesinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede anne Sibel Arslan, şehidin arkasından ağlayan akrabalarına "Ağlamayacağız, Çağdaş bunu istemezdi" dedi.

Dün akşam saatlerinde Zonguldak Havalimanı'na getirilen 23 yaşındaki şehit polis memuru Çağdaş Arslan'ın cenazesi, memleketi olan Beycuma beldesine getirilmişti. Üç bin 500 kişinin yaşadığı beldede cenazesi gece boyu cami morgunda bekletilen şehit polis memuru için cami avlusunda Kur'an okundu. Gece boyu şehidin cenazesini bekleyen belde halkı öğlen saatlerinde Beycuma Merkez Camii önüne akın etti.

ŞEHİT ANNESİ OĞLUNUN TABUTUNA GÜL SUYU DÖKEREK KOKLADI

Şehidin annesi Sibel Arslan ve kız kardeşi Çağla Arslan bir an olsun tabutun başından ayrılmadı. Anne Sibel Arslan oğlunun Türk Bayrağı'na sarılı tabutuna gül suyu dökerek kokladı. Anne Sibel Arslan, "Oğlumun ne çok seveni varmış. Düğün yapacaktım oğluma. Bak şimdi ne kadar insan toplandı. Yavrum cennete gitti" dedi.

ŞEHİT BABASI OĞLUNUN MESAİ ARKADAŞININ ELİNİ BİR AN OLSUN BIRAKMADI

Baba Adnan Arslan Mardin'in Nusaybin ilçesinde oğlu Çağdaş Arslan ile birlikte görev yapan polis memuru Barış Biçer'in elini bir an olsun bırakmadı. Polis memuru Barış Biçer ise mesai arkadaşının babasına metanetli olması konusunda telkinlerde bulundu.

ANNE: "AĞLAMAYACAĞIZ, ÇAĞDAŞ BUNU İSTEMEZDİ"

Kur'an okunduğu sırada tabutun başından bir an olsun ayrılmayan anne Sibel Arslan, güçlü durmaya çalıştı. Anne Arslan, şehit polis memuru Çağdaş Arslan'ın ağlayan halasına, "Ben sana ne dedim. Ağlamayacağız. Çağdaş bunu istemezdi. Güçlü duracağız" dedi.

Camide kılınan öğlen namazının ardından şehidin cenaze namazı kılındı. Protokol üyelerinin de hazır bulunduğu cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı.

Duaların ardından şehidin cenazesi Beycuma beldesinden Karadere köyüne getirildi. Şehidin cenazesi Karadere köyündeki aile mezarlığında sevenleri tarafından toprağa veri

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem