Seher Çağla Demir'in babasından flaş sözler

Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında canlı bomba olduğu iddia edilen Seher Çağla Demir'in babası konuştu. Ankara Kızılay’daki bombalı terör saldırısını gerçekleştirdiği iddia edilen 24 yaşındaki Seher Çağla Demir’in Tekirdağ’ın Marm

Seher Çağla Demir'in babasından flaş sözler

Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında canlı bomba olduğu iddia edilen Seher Çağla Demir'in babası konuştu.

Ankara Kızılay’daki bombalı terör saldırısını gerçekleştirdiği iddia edilen 24 yaşındaki Seher Çağla Demir’in Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi’nde oturan ailesinden DNA karşılaştırması için kan örneği alındı. 
 
Ankara Kızılay’daki terör saldırısını gerçekleştirdiği iddia edilen 24 yaşındaki Seher Çağla Demir'in ailesinin Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi’nde oturduğu ortaya çıktı. Ailesinin de yaklaşık 30 yıl önce Kars’tan göç ederek Marmara Ereğlisi’ne yerleştiği belirlendi.
 
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gece saat 03.30 sıralarında evlerinden alınarak emniyete götürülüp ifadesi alınan baba C.D., kızının 2012 yılında Balıkesir Üniversitesi’ne kayıt yaptırmasının ardından bir daha haber alamadığını ve hakkında kayıp başvurusunda bulunduğunu söyledi.
 
BOMBACIYSA CENAZESİNİ KABUL ETMİYORUM
 
Baba D. ifadesinde, "Kızım ilk, orta ve liseyi Marmara Ereğlisi’nde okudu. Daha sonra Balıkesir’de üniversitesi kazanarak 2012 yılında kayıt yaptırdı. Daha sonra kendisinden haber alamadık. Kayıp başvurusu da yaptık. Ama böyle bir olaya karışmışsa cenazesini de kabul etmiyorum" dediği öğrenildi. 
 
Bomba eyleminin şüphelisi Seher Çağla Demir’in babasının yanı sıra erkek kardeşinin de Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alındı. Ardından C.D. ile oğlunun Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde DNA karşılaştırması için kan örnekleri alınarak Seher Çağla Demirile karşılaştırılması için Ankara’ya gönderildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler