Seda Sayan’dan polis ve askere rekor bağış

Ünlü sanatçı Seda Sayan, Mehmetçik Vakfı'na 200 bin TL, Polis Vakfı'na da 80 bin TL bağışta bulundu.Türkiye'de art arda gelen şehit haberlerine ünlüler de tepkisiz kalmadı. Yurdun her köşesinde teröre tepki yürüyüşleri yapılırken bazı ünlü isimler de bağı

Seda Sayan’dan polis ve askere rekor bağış

Ünlü sanatçı Seda Sayan, Mehmetçik Vakfı'na 200 bin TL, Polis Vakfı'na da 80 bin TL bağışta bulundu.

Türkiye'de art arda gelen şehit haberlerine ünlüler de tepkisiz kalmadı. Yurdun her köşesinde teröre tepki yürüyüşleri yapılırken bazı ünlü isimler de bağış yaparak teröre tepkilerini gösterdi. Yaşanan terör olaylarından sonra Mehmetçik Vakfı'na 50 bin TL Bağış yapan ünlü sanatçı Demet Akalın, Twitter hesabından Seda Sayan'ın da 280 bin TL bağış yaptığını bildirdi. Akalın, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Sevgili Seda Sayan 200 bin TL Mehmetçiğe, 80 bin TL'de Polis Vakfı'na bağışta bulunmuş. Allah razı olsun" ifadelerini kullandı. Akalın'ın mesajını gören takipçileri ise Seda Sayan'ı tebrik ederek bağış kampanyasına destek istedi.

Öte yandan vatandaşlar Mehmetçik Vakfı'nın bağış SMS numarası olan 2582'ye mesaj atarak vakfa 10 lira bağışta bulunuyor. Bağış kampanyasına katılımın oldukça yoğun olduğu öğrenildi.

Seda Sayan’dan polis ve askere rekor bağış

Seda Sayan’dan polis ve askere rekor bağış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler