Seda Sayan'a büyük şok!

Fabrika işçisi olan Şükrü Ayvaz'ı cep telefonundan arayan kimliği belirsiz kişiler, Seda Sayan'ın kampanyasından 10 bin lira kazandığını söyledi. Bunun üzerine heyecanlanan Ayvaz, ödülü alabilmek için dolandırıcıların istediği parayı hesaplarına yatırmak

Seda Sayan'a büyük şok!
Fabrika işçisi olan Şükrü Ayvaz'ı cep telefonundan arayan kimliği belirsiz kişiler, Seda Sayan'ın kampanyasından 10 bin lira kazandığını söyledi. Bunun üzerine heyecanlanan Ayvaz, ödülü alabilmek için dolandırıcıların istediği parayı hesaplarına yatırmak için banka şubesine gitti. Banka görevlisi dolandırıcıların verdiği banka hesabına para yatırmak isteyen Şükrü Ayvaz'ın hareketlerinden şüphelenerek dolandırılmış olabileceğini söyledi. Bunun üzerine banka şubesine polis ekibi çağrıldı. Polis ekiplerinin Şükrü Ayvaz'ı arayan numarayı inceleyip aramasına karşın kimse cevap vermeyince dolandırılmak istendiği belirlendi.
 
Kendisini arayan numarayı gösteren Ayaz, "Beni Seda Sayan adına biri aradı ve bana '10 bin lira ödül kazandınız. Kazananlar arasında 9'ncu sıradasınız' dedi. Benden bu parayı alabilmem için bu şubeye yönlendirip bir miktar para yatırmamı istediler. Bende onlara inanıp bankaya geldim. Sonra polis gelip dolandırıldığımı söyledi" şeklinde konuştu.
 
Dolandırılmaktan son anda kurtulan Şükrü Ayvaz'ın şikayeti üzerine başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler