Seda Sayan'a bir tepki de CHP'den

Beş kez evlenen ve iki karısını öldüren adamı canlı yayına çıkarması nedeniyle eleştirilen Seda Sayan’a bir tepki de CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz'dan geldi. Sayan hakkında, savcılığa suç duyurusunda bulunan Akkiraz,  Sayan ile kavgaya tutuşan

Seda Sayan'a bir tepki de CHP'den
Beş kez evlenen ve iki karısını öldüren adamı canlı yayına çıkarması nedeniyle eleştirilen Seda Sayan’a bir tepki de CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz'dan geldi.
 
Sayan hakkında, savcılığa suç duyurusunda bulunan Akkiraz,  Sayan ile kavgaya tutuşan CHP'li Aylin Nazlıaka'ya da destek çıktı.
 
Twitter hesabından Sayan'a cahil ve edepsiz diyen Akkiraz şunları yazdı Nazlıakay'ya şöyle destek verdi:  "Edep bilmez ile, cahil ile mücadele olmaz. Hz. Ali diyor ki "Cahille girdiğim hiçbir savaşı kazanamadım" üzülme arkadaşım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler