Seçim bitti ama kavga bitmedi

Edinilen bilgiye göre, Bağpınar Köyü Muhtarı olan Mehmet Yüksel (67) ile yerel seçimlerde muhtar adayı olduğu ve olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Ş.T. arasında muhtarlık meselesi nedeniyle aralarında tartışma çıktı. Seçimi kazanamayan Ş.T, yanına şahıs

Seçim bitti ama kavga bitmedi

Edinilen bilgiye göre, Bağpınar Köyü Muhtarı olan Mehmet Yüksel (67) ile yerel seçimlerde muhtar adayı olduğu ve olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Ş.T. arasında muhtarlık meselesi nedeniyle aralarında tartışma çıktı. Seçimi kazanamayan Ş.T, yanına şahıs alarak mevcut muhtar olan Mehmet Yüksel’in yanına gitti. Yüksel’in yanına giden şahıslar, Yüksel’i pompalı av tüfeğiyle vurdu. Ağır yaralanan Yüksel, kanlar içerisinde yere yığılırken, Ş.T ile yanındaki şahıslar araçla kaçmaya çalıştığı esnada olay yerine muhtar Mehmet Yüksel’in eşi Sıdıka Yüksel (63) geldi. Sıdıka Yüksel’i gören Ş.T ile beraberindeki şahıslar araçla muhtar eşi Sıdıka Yüksel’e çarpıp olay yerinden kaçtı. Olayı 112 sağlık ekiplerine bildiren köylüler yaralıları araçlarına bindirerek hastane gitti. Muhtar Mehmet Yüksel, hafif ticari araç ile Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, muhtarın eşi Sıdıka Yüksel ise ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Muhtar Mehmet Yüksel yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmazken, muhtar eşi Sıdıka Yüksel’in ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Öte yandan olayın haberini alan Yüksel ailesi, hastaneye gelerek sinir krizleri geçirirken, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen muhtar adayı Ş.T ve beraberindeki kimliği belirsiz şahısların yakalanması için polis ekipleri ile jandarma ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem