Sayısal Loto sonuçları açıklandı

Sayısal Loto sonucu dün akşam belli oldu. yeni hafta sayısal loto sonuçları 22.00'de açıklandı. Sayısal Loto'da işte şanslı rakamlar.Cumartesi akşamlarının merak ile beklenen şans oyunu Sayısal Loto'nun çekilişi yapıldı ve dün gece Milli Piyango idaresi t

Sayısal Loto sonuçları açıklandı

Sayısal Loto sonucu dün akşam belli oldu. yeni hafta sayısal loto sonuçları 22.00'de açıklandı. Sayısal Loto'da işte şanslı rakamlar.

Cumartesi akşamlarının merak ile beklenen şans oyunu Sayısal Loto'nun çekilişi yapıldı ve dün gece Milli Piyango idaresi tarafından yapılan stargazete.com Sayısal Loto çekilişi sonucu 6 şanslı numara 9 - 10 - 38 - 40 - 46 - 48 şeklinde belirlendi.

Bu haftaki Sayısal Loto çekilişi sonucunda 6 bilen sadece 1 kişi oldu ve toplam 3.526,85 Türk Lirası değerindeki muhteşem ikramiyenin sahibi oldu.

5 bilen 209 kişi ise kişi başına 3.526,85 TL kazanırken 4 bilen toplam 13.059 kişi ise 43,05 Türk lirası ikramiye kazandılar.

3 bilenler ise 6,05 TL ikramiye almaya hak kazandı.

Ayrıca 6 şanslı numarayı bilen kişi kuponunu İstanbul - Kadıköy'de oynadı.

Daha fazla detaya stargazete.com sitesinde ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler