Savcılıktan Öcalan açıklaması

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, Öcalan'ın başka bir cezaevine nakledildiği, buradan da ev hapsine alınacağına ya da hastaneye yatırılacağına ilişkin iddialar üzerine açıklama yaptı. Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın, İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli K

Savcılıktan Öcalan açıklaması

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, Öcalan'ın başka bir cezaevine nakledildiği, buradan da ev hapsine alınacağına ya da hastaneye yatırılacağına ilişkin iddialar üzerine açıklama yaptı. 

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın, İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan hiçbir şekilde çıkarılmadığı, halen İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda cezasını infaz ettiği bildirildi. 

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, son günlerde bazı basın ve yayın organlarında İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz kurumunda hükümlü olarak bulunan Abdullah Öcalan'ın bulunduğu cezaevinden çıkartılarak, değişik resmi kurumların misafirhanelerinde misafir edildiği ile ilgili çıkan haberler üzerine kamuoyunu bilgilendirme amacıyla açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtildi. 

Açıklamada, ''Hükümlü Abdullah Öcalan İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan hiçbir şekilde çıkarılmamış olup, halen İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda cezasını infaz etmektedir. Haberlerde yer alan iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır'' denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem