Savcı Öz’e jet tayin

HSYK 3. Dairesi'nin dün inceleme kararı aldığı 'Büyük rüşvet' soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz’ü, HSYK 1. Dairesi aynı gün jet hızıyla Bakırköy Adliyesi'ne atadı.Başsavcı Öz, Dubai'de yaptığı tatilin tüm ödemelerini k

Savcı Öz’e jet tayin
HSYK 3. Dairesi'nin dün inceleme kararı aldığı 'Büyük rüşvet' soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz’ü, HSYK 1. Dairesi aynı gün jet hızıyla Bakırköy Adliyesi'ne atadı.
Başsavcı Öz, Dubai'de yaptığı tatilin tüm ödemelerini kendisinin yaptığını belirterek ve bu belgeleri göstermek için HSYK'ya başvurduğunu açıklamıştı. Öz ayrıca bu belgeleri yarın bir basın toplantısı yaparak açıklayacağını duyurmuştu.
 
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı, 17 Aralık operasyonunun 2. dalgasında soruşturma dosyası elinden alınan Savcı Muammer Akkaş ile Oktay Erdoğan ve İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ile birlikte Zekeriya Öz hakkında da inceleme başlatmıştı.
 
Bu arada Zekeriya Öz'ün kullandığı Başbakan Erdoğan'ın eski zırhlı makam aracının 5 aydır tamirde olduğu, korumalarının eskort aracının da dün emniyet tarafından geri alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem