Savcı cinayetine 5 tutuklama

 Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ın uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi ile ilgili gözaltına alınanlardan 5'i tutuklandı. Ağrı Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 25 Mart günü ilçede 12 adrese eş zamanlı düzen

Savcı cinayetine 5 tutuklama

 

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ın uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi ile ilgili gözaltına alınanlardan 5'i tutuklandı.

 

Ağrı Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 25 Mart günü ilçede 12 adrese eş zamanlı düzenlediği operasyonda 11 kişiyi gözaltına almıştı. Polis ekiplerinin, zanlıların ev ve işyerlerinde yaptığı aramalarda bulunan pompalı tüfek, diz üstü bilgisayar, cep telefonları, sim kart ve bazı CD'lere el konulmuştu.

 

Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 8 zanlı, yoğun güvenlik önlemleri altında Doğubayazıt Adliyesi'ne getirildi. Mahkemeye çıkarılan 8 zanlıdan 5'i, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer zanlıların emniyetteki sorgularının ardından adliyeye getirileceği kaydedildi. 

 

Evli ve bir çocuk babası olan Doğubayazıt Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç (30), 5 Şubat 2012 tarihinde alışveriş için gittiği İsmail Beşikçi Caddesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem