Savaş uçakları sınırı bombaladı

Çukurca ilçesinde bulunan Karataş Jandarma Karakolu'na bugün bir grup PKK'lı teröristin saldırı girişiminin ardından Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Ana Jet Üssü Pars ve Atmaca filolarından ard arda savaş uçakları havalandı.Irak sınırına kaçan PK

Savaş uçakları sınırı bombaladı

Çukurca ilçesinde bulunan Karataş Jandarma Karakolu'na bugün bir grup PKK'lı teröristin saldırı girişiminin ardından Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Ana Jet Üssü Pars ve Atmaca filolarından ard arda savaş uçakları havalandı.

Irak sınırına kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek ve kaçış güzergahlarını daraltmak için kalkan savaş uçakları, Hakkari Çukurca sınır bölgesinde çok sayıda noktayı bombaladı. Verilen koordinatlar doğrultusunda çok sayıda hedefi vurduğu öğrenilen savaş uçakları sorunsuz bir şekilde üstlerine geri döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler