Savaş Alanına Çevirdiler

Vatandaşlar kaçarak çarşı merkezini boşaltırken, çevredeki esnaf ise kepenk kapatmak zorunda kaldı.Yüzü maskeli ve ellerinde molotof kokteyli, havai fişek ve taş bulunan yaklaşık 50 kişilik bir grup, çarşı merkezinde aniden ortaya çıktı.POLİS MÜDAHALE ETT

Savaş Alanına Çevirdiler

Vatandaşlar kaçarak çarşı merkezini boşaltırken, çevredeki esnaf ise kepenk kapatmak zorunda kaldı.Yüzü maskeli ve ellerinde molotof kokteyli, havai fişek ve taş bulunan yaklaşık 50 kişilik bir grup, çarşı merkezinde aniden ortaya çıktı.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Sağa sola molotof ve havai fişek atan grubun olay çıkartması üzerine çarşı merkezinde aileleri ile gezen vatandaşlar kaçarken, çevredeki esnaf ise kepenk kapatmak zorunda kaldı. Ellerinde PYD bayrakları bulunan grubun yola ateş yakarak barikat kurması üzerine polis, gruba gaz bombası ve tazyikli suyla müdahalede bulundu.

GÖSTERİCİLER HAVAİ FİŞEK FIRLATTI

Göstericiler ise molotof, havai fişek, ses bombası ve taşlarla karşılık verdi. Neye uğradığını şaşıran vatandaşlar da çocuklarını alarak çarşı merkezinden uzaklaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler