Satırlı eski koca dehşeti !

Kahramanmaraş'ta bir kişi, boşandığı karısıyla ilişkisi olduğundan şüphelendiği gencin kafasını satırla parçaladı. Olay, Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çağlayancerit ilçesine bağlı Boğaziçi mevkiinde yoldan

Satırlı eski koca dehşeti !

Kahramanmaraş'ta bir kişi, boşandığı karısıyla ilişkisi olduğundan şüphelendiği gencin kafasını satırla parçaladı.

Olay, Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çağlayancerit ilçesine bağlı Boğaziçi mevkiinde yoldan geçen vatandaşlar ceviz ağacının altında hareketsiz yatan bir insan gördü. Yerde yatan kişiyi kontrol eden vatandaşlar baş bölümü parçalanmış genç bir erkek şahısla karşılaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis genç adamın yaşadığını tespit etti. Olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekipleri, şahsı ilk müdahalenin ardından Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesine sevk etti.

OLAYLA İLGİLİ ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU

Olay yerinde ve çevresinde inceleme yapan Kahramanmaraş Cinayet Büro ekipleri, kafası parçalanan şahsın Eyyüp T. (33) olduğunu tespit etti. Olay yerinde ayakkabı izlerinden yola çıkan polis, soruşturmayı genişletti. Operatör olarak çalışan ve bekar olan Eyyüp T.'nin ilişkilerini araştıran cinayet büro ekipleri, dul bir kadınla görüştüğü iddiası üzerine yoğunlaştı.

İki çocuk annesi Pakize R. (30) hakkında araştırma yapan polis, eski kocası elektrikçi Adem B.'nin (37) evine operasyon düzenledi. Ev baskınında kanlı elbiseler bulan polis, Adem B. ve ona yardım ettiği iddia edilen T.Y.'yi (22) gözaltına aldı.

Emniyetteki ilk sorgusunda suçunu kabul etmeyen Adem B., olay yerinde bulunan ayak izinin kendisine ait olduğunun tespit edilmesiyle suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Polis Adem B.'nin suç aleti olan satırı da gömdüğü tarlada buldu.Adem B. ve arkadaşı T.Y. emniyetteki ilk sorgularının ardından Pazarcık Adliyesine sevk edildi. Adem B. "kasten adam öldürmeye teşebbüsten" mahkemeye sevk edilirken, T.Y. ise yapılan sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesinde yoğun bakımda olan Eyyüp T.'nin ise, hayati tehlikesinin ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler