Sarıyer'e kadın eli

Yerel seçimlere sayılı zaman kala rekabet giderek artıyor. CHP'nin göstereceği kadın adaylar da merak edilirken Sarıyer'de Betül İstanbullu ismi ön plana çıkıyor. Betül İstanbullu, yaptığı açıklamada "Doğduğum, büyüdüğüm, beni ben yapan, sevdalısı olduğum

Sarıyer'e kadın eli
Yerel seçimlere sayılı zaman kala rekabet giderek artıyor. CHP'nin göstereceği kadın adaylar da merak edilirken Sarıyer'de Betül İstanbullu ismi ön plana çıkıyor.
 
Betül İstanbullu, yaptığı açıklamada "Doğduğum, büyüdüğüm, beni ben yapan, sevdalısı olduğum Sarıyer aşkına Cumhuriyet Halk Partisi’nden Sarıyer Belediye Başkanlığı için büyük bir onur ile Aday Adayı oldum" dedi.
 
İstanbullu, "Sarıyer’i günümüze kadar yöneten değerli yöneticilerimizin ilçemize birçok faydalı işleri olmuştur. Ancak yine de Sarıyerimiz hakettiği modern ve geniş vizyona sahip bir bakış açısı ile yönetilememiş olduğunun eksikliklerini yaşamaktadır" diyerek şöyle devam etti:
 
"Ben bu eksikliklerin bilincinde olarak ve tabii Sarıyer’in avantajlarını görerek geniş vizyonumu, dünyaya bakış açımı, kadın aklının zarafetini ve inceliğini, anneliğin verdiği şefkat ve güç ile birleştirerek Sarıyer’i uluslararası bilinirliği olan bir marka haline getirmek için çalışacağım. Yıllardır Sarıyer için projeler ve yönetsel fikirler düşlüyorum. Bu hedeflerimi katılımcı demokrasi değerlerine uygun bir şekilde gerçekleştirecek, Sarıyer sakinlerinin yönetsel süreçlerin tamamına her zaman katılmalarını sağlayacak ve belediyemize şeffaf, adil ve hesap verilebilir yönetim anlayışını getireceğim"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem