Sarıgül'den Trabzonlu'ya yumruk!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Feshane'de gerçekleştirilen Trabzon Günleri'ne katıldı. Sarıgül, AK Parti'yi ve Başbakanı eleştirince salonda bulunan dinleyiciler tarafından sözü kesilerek protesto edildi.KENDİSİNİ ELEŞTİREN VATA

Sarıgül'den Trabzonlu'ya yumruk!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Feshane'de gerçekleştirilen Trabzon Günleri'ne katıldı. Sarıgül, AK Parti'yi ve Başbakanı eleştirince salonda bulunan dinleyiciler tarafından sözü kesilerek protesto edildi.

KENDİSİNİ ELEŞTİREN VATANDAŞA YUMRUK
Sarıgül konuşmasını yarıda kesip kürsüden inmek zorunda kaldı. Sarıgül sahneden çıkış kapısına doğru ilerlerken protesto eden vatandaşa tepkisi sert oldu.
 
Başbakan'ı eleştirdiği için protesto edilen Sarıgül salondan çıkarken orada bulunun bir vatandaşa vurma anı kameralarca kaydedildi.
 
 
O VATANDAŞ NELER SÖYLEDİ
 
Sarıgül'ün yumruk attığı Mustafa Suver isimli emekli olayın ardından açıklamalarda bulundu.
 
Suver ilk önce CHP'li bir kadının kendisine hakaret ettiğini daha sonra Sarıgül'le karşılaştığını söyledi. 
 
suver.jpg
İşte Suver'in açıklamaları;
 
"CHP'liler Feshane'ye girdikten sonra 'Başbakan Sarıgül, Hırsız Tayyip' şeklinde slogan attı. Ben de tepki gösterince CHPli bir bayan bana hakaret etti. Bayan bana hakaret edince polis beni geri çekti. Diğer standın arkasından dolaştım. Bu sefer Sarıgülle karşı karşıya geldik. O'na 'Esas hırsız sizsiniz. Siz benim liderime hırsız diyemezsiniz. Senin liderin sana hırsız dedi sen şimdi el aleme saldırıyorsun' diye tepki gösterdim. Sarıgül önce elimi tutarak sıkmaya başladı.Sonra kafama vurdu. İşte izi belli. Sonra da korumaları da saldırdı. İki koruması benim ellerimi arkaya doğru bağlayarak biz memuruz dedi. Onların memur olmadığı belliydi. Daha sonra polisler araya girdi. Olayın ardından polisler beni çembere aldı. Davayıcım dediğim halde beni karakola götürmediler. Sarıgülle bir derdim yok. Ancak Başbakan'a hırsız diye slogan atılınca kendimi tutamadım."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler