Sarıgül’den çağrı: "Provokasyona gelmeyin"

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, demokratik bir ortamda seçimlere gidilmesini arzu ettiklerini belirterek, “Kesinlikle ve kesinlikle hiçbir arkadaşımızın provokasyona gelmemesini rica ediyorum” dedi.Yerel seçim çalışmaları ka

Sarıgül’den çağrı: "Provokasyona gelmeyin"

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, demokratik bir ortamda seçimlere gidilmesini arzu ettiklerini belirterek, “Kesinlikle ve kesinlikle hiçbir arkadaşımızın provokasyona gelmemesini rica ediyorum” dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Hadımköy’de esnaf ziyaretinde bulunan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kasımpaşa’da CHP’ye seçim bürosuna yapılan saldırıya ilişkin konuşan Mustafa Sarıgül, “Seçim bürolarımıza saldırı yapıyorlar, seçim bürolarımıza provokasyon yapıyorlar. Bugün de maalesef üzülerek ifade ediyorum ki, Kasımpaşa seçim büromuza saldırıda bulundular. Halkın vermiş olduğu yetkiyi devlet gücü olarak kullanmaya çalışıyorlar. Bütün emniyet mensubu arkadaşlarımdan ricam, bütün siyasi partilerin seçim bürolarına, İstanbul Valisi’nden de ricam gerekli tedbirlerin alınmasını rica ediyorum’’ diye konuştu.

Provokasyona gelinmemesi gerektiğini vurgulayan Sarıgül, “Demokratik bir ortamda seçimlere gidilmesini arzu ediyorum. Kesinlikle ve kesinlikle hiçbir arkadaşımızın provokasyona gelmemesini rica ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi gençlik kollarındaki arkadaşlarımdan ricam, seçim bürolarımızı koruyalım. Ama biz kesinlikle tahriklere kapılmayalım. Biz silahlar gitsin, barış gelsin diyoruz. Biz kaba kuvvet gitsin yerini düşünceler alsın diyoruz. Bu saldırıların kimler tarafından yapıldığını ortaya çıkarmak emniyetin görevidir. Her yerde MOBESE’ler var. Ben bu konuyu bir an önce emniyetimizin açığa çıkarmasını rica ediyorum’’ şeklinde konuştu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Mustafa Sarıgül, vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem