Sarıgül'den Başbakan'a yolsuzluk yanıtı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül Başbakan Erdoğan'ın hakkındaki yolsuzluk iddiaları karşısında Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.İstanbul belediye başkan adayları tanıtım töreninde Başbakan Erdoğan, Mustafa Sarıgül'ün 200

Sarıgül'den Başbakan'a yolsuzluk yanıtı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül Başbakan Erdoğan'ın hakkındaki yolsuzluk iddiaları karşısında Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.

İstanbul belediye başkan adayları tanıtım töreninde Başbakan Erdoğan, Mustafa Sarıgül'ün 2004 yılında partiden ihraç edilmesiyle ilgili olarak hazırlanan raporu açıklayıp, "Milyonlarca lira usulsüzlük yapılmış. Bunlar orijinal belge ha öyle elektronik posta değil. Ben bunların hepsini biliyorum. Belediyecilikten geliyorum." dedi.

"KARA PROPAGANDA KAYBEDENLERİN OYUNLARI"

Mustafa Sarıgül, Başbakan'ın açıklamalarının hemen arkasından resmi Twitter hesabından "Kara propaganda kaybedenlerin oyunudur. İftira ve karalamalar ile büyük yürüyüşümüzü durduramayacaksınız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem