Sare Davutoğlu’ndan şehit evine taziye ziyareti

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Hakkari'de şehit olan Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan'ın Ankara'daki baba ocağına taz

Sare Davutoğlu’ndan şehit evine taziye ziyareti

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Hakkari'de şehit olan Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan'ın Ankara'daki baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, akşam saatlerinde, şehit Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan'ın Eryaman Şehit Osman Avcı Mahallesi'ndeki baba evine geldi. Sare Davutoğlu'nun, şehit evindeki taziye ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü. Şehidin yakınları tarafından karşılanan Sare Davutoğlu, şehidin babası Mustafa, annesi Aynur ve 4 aylık hamile öğretmen eşi Hacer Ertan ile görüştü. Sare Davutoğlu, acılı aileye taziye dileklerini sundu ve başsağlığı diledi. Ziyaret sırasında şehidin annesi Aynur Ertan fenalık geçirdi ve sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de akşam saatlerinde şehit Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan'ın baba evini ziyaret etti. Acılı aileye taziyelerini ileten Destici, taziye çadırında Kur-an'ı Kerim okudu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, eşleriyle birlikte şehit Astsubay Üstçavuş Ertan'ın baba evine taziye ziyaretine geldi. Şehit yakınları tarafından karşılanan Genelkurmay Başkanı Akar ve kuvvet komutanları, evin önünde kurulan taziye çadırında, şehidin babası Mustafa Ertan ve yakınlarına başsağlığı diledi. Komutanlar, taziye çadırında okunan Kuran'ı Kerim'i dinledi ve dua etti.

Komutanların eşleri de şehidin 4 aylık hamile eşi öğretmen Hacer Ertan'ı evinde ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler