Şarapnel parçaları evlere isabet etti

Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn İlçesi'nde, El Nusra cephesi ile PYD güçleri arasında çıkan çatışmalarda seken şarapneller Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde evlere isabet etti.Tedirginliğe yol açan olay sonrası güvenlik güçleri önlemlerini art

Şarapnel parçaları evlere isabet etti

Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn İlçesi'nde, El Nusra cephesi ile PYD güçleri arasında çıkan çatışmalarda seken şarapneller Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde evlere isabet etti.

Tedirginliğe yol açan olay sonrası güvenlik güçleri önlemlerini arttırdı.

Suriye'nin Rasulayn İlçesi'nde akşam saatlerinde El Nusra cephesi ile PKK'nın bu ülkedeki kolu olan PYD güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmalar Ceylanpınar'da tedirginliğe yol açarken, güvenlik güçleri sınır hattında önlemlerini arttırdı. Çatışmalar sırasında seken şarapneller Ceylanpınar'ın sınır hattındaki Gazi Caddesi'nde bulunan 3 katlı bir inşaat ile bazı evlerin duvarlarına isabet etti. Paniğe neden olan olayda yaralanan olmazken, ilçede önlemler arttırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler