Saran'dan Gümrükçüoğlu ziyareti

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Mehmet Ulvi Saran, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti. Malatya Valiliği görevini yürütürken Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'na atanan Trabzonlu Mehmet Ulvi Saran, yeni görev

Saran'dan Gümrükçüoğlu ziyareti

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Mehmet Ulvi Saran, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

 

Malatya Valiliği görevini yürütürken Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'na atanan Trabzonlu Mehmet Ulvi Saran, yeni görevine başlamadan önce Trabzon'a geldi. Saran, Trabzon Belediyesi'ne gelerek Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na makamında ziyarette bulundu.

 

Saran, buradaki konuşmasında, Gümrükçüoğlu ile Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı görevini yürüttüğü sırada çalışma fırsatı bulduklarını anlatarak, "Kendisi çok Çalışkan ve dürüst bir arkadaşımız. Gümrükçüoğlu, belediye başkanlığı görevini de çok başarılı bir şekilde yürütüyor. Sayın Başkanımızı ziyaret etmek ve kendisine yeni görevinde hayırlı olsun demek istedim" dedi.

 

Yeni görev yerinin Türkiye için oldukça önemli ve sorumlulukları olan bir birim olduğuna işaret eden Saran, yeni görevinde elinden geleni yapacağını sözlerine ekledi.

 

Gümrükçüoğlu ise Saran'ı ağırlamaktan büyük onur duyduğunu ifade ederek,

 

"Trabzon'umuzun evladı Müsteşarımız Saran'ı belediyemizde görmekten ve kendilerini ağırlamaktan büyük onur duyduk. Bu güne kadar ülkesi için gösterdiği başarılı çalışmalarını bundan sonra da devam ettireceğine yürekten inanıyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

 

Ziyaret sonrası Gümrükçüoğlu, Saran'a belediyenin meslek edindirme kurslarında yapılan işlemeli porselen tabak armağan etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler