Saral'dan Hopikoğlu'na kutlama!

Geçtiğimiz yıllarda Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü’nde 2. Başkan olarak görev yapan İlkhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gökhan Saral, yeniden başkanlığa seçilen Abiş Hopikoğlu ve ekibini kutladı.Saral, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:“Bir

Saral'dan Hopikoğlu'na kutlama!

Geçtiğimiz yıllarda Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü’nde 2. Başkan olarak görev yapan İlkhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gökhan Saral, yeniden başkanlığa seçilen Abiş Hopikoğlu ve ekibini kutladı.

Saral, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bir dönem ikinci başkanlığını yaptığım Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü’nün çok büyük başarılara imza atması için, yüreğini ortaya koyarak sarf ettiği emek ve gayretlere yakından tanık olduğum Sayın Abiş Hopikoğlu’nu, yeniden başkanlığa seçildiği için tebrik ediyor, kendisine, yönetimdeki arkadaşlarına ve takımımıza başarılar diliyorum. Allah utandırmasın.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler