Sarai Sierra cinayetinde gelişme!

 Amerikalı Sarai Sierra'nın İstanbul'da 2 Şubat'ta cesedinin bulunmasından birkaç gün sonra cinayet şüphelisi olduğu belirlenerek aranan Ziya T. Hatay'da yaklanarak gözaltına alındı. Cinayetin ardından önce memleketi Karabük'e, oradan da Hatay'a gittiğine

Sarai Sierra cinayetinde gelişme!

 

Amerikalı Sarai Sierra'nın İstanbul'da 2 Şubat'ta cesedinin bulunmasından birkaç gün sonra cinayet şüphelisi olduğu belirlenerek aranan Ziya T. Hatay'da yaklanarak gözaltına alındı.
 
Cinayetin ardından önce memleketi Karabük'e, oradan da Hatay'a gittiğine ilişkin elde edilen bilgiler sonrası Hatay'da sürdürülen aramalardan sonuç alındı. Sarai Sierra'nın İstanbul'da 2 Şubat'ta cesedinin bulunmasından 1.5 ay sonra, cinayet şüphelisi olarak aranan Ziya T., yaklanarak gözaltına alındı.
 
Emniyet yetkilileri, tüm ilçelerde ve sınır kapılarında bu konuda titiz bir inceleme yapıldığını, detaylı açıklamanın kısa sürede yapılacağını söyled

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem