Sapık palyaço cezaevini boyladı

Kıbrıs Şehitleri caddesinde yakalanan sapık hakkında cinsel istismar ve yağma suçlarından 30 yıla kadar ağır hapis cezası istemiyle dava açıldı.İzmir'in Alsancak semtindeki Kıbrıs Şehitleri caddesinde palyaço kıyafetleriyle küçük kızlara cinsel tacizde bu

Sapık palyaço cezaevini boyladı

Kıbrıs Şehitleri caddesinde yakalanan sapık hakkında cinsel istismar ve yağma suçlarından 30 yıla kadar ağır hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İzmir'in Alsancak semtindeki Kıbrıs Şehitleri caddesinde palyaço kıyafetleriyle küçük kızlara cinsel tacizde bulunan E.B, polisin takibi sonucu suçüstü yakalanarak tutuklandı ve mahkeme kararıyla cezaevine gönderildi.

ORTALIKTA YOKTU
Kıbrıs Şehitler caddesini geçtiğimiz ocak ayında sapık palyaço korkusu sarmıştı. Sivil polisler, Kıbrıs Şehitleri caddesinde devriye gezerek sapığı yakamak için çalışma başlatmıştı. Polislerin takipte olduğunu anlayan palyaço kıyafetli şahıs, uzun süre ortalıkta görünmedi.

Hafta sonunu bekleyen ve sivil polislerin caddede olmadığı anı gözleyen kişi, palyaço kıyafetini giyerek tekrar caddeye çıktı. Palyaço, yine aynı caddeda 12 yaşındaki K.D'yi kolundan tutup, "Sana sürprizim var gel" diyerek deniz kenarına götürdü ve orada küçük kıza yönelik cinsel tacizde bulundu.

Sapık palyaçonun elinden kurtulan K.D, devriye gezen polis ekiplerine sığınarak yardım istedi. Günlerce aranan sapık palyaçonun yeniden ortaya çıkması üzerine sivil ve resmi polisler bir anda Alsancak'a akın ederek palyaçoyu aramaya başladı.

E.B, bir işhanının girişinde palyaço kıyafetini çıkartmak üzereyken yakalandı. Cinsel tacize uğrayan küçük kızın da teşhis ettiği sapık palyaço E.B, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kıbrıs Şehitleri'nde geziyordu
Olayla ilgili soruşturma yapan Cumhuriyet Savcısı, Alsancak'ta korku dolu günler yaşanmasına neden olan E.B'nin palyaço kıyafetiyle, teşhis edilmeyecek şekilde dolaşırken, mendil satan S.H'yi Ocak ayında bıçakla tehdit edip, ayakkabısında sakladığı 25 TL'yi zorla aldığının belirlendini belirtti.

Savcı, E.B'nin diğer mağdur M.K'yi ise kolundan tutup zorla deniz kenarına götürerek cinsel tacizde bulunduğunun tespit edildiğini de dile getirdi.

Savcısı, tutuklu sapık palyaço E.B. hakkında, "cinsel istismar" ve "yağma" suçlarından 30 yıla kadar ağır hapis cezası istemiyle İzmir Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. Sapık palyaço E.B. önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem