Sansür gündemimizde yok!

Seçim bölgesi Şanlıurfa’da temaslarını sürdüren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, sansürün hiçbir zaman gündemlerinde olmadığını söyledi.Partisinin Eyyübiye ilçe teşkilatının düzenlediği yemeğe katılan Bakan Çelik, yemek sonrasında gazetecile

Sansür gündemimizde yok!

Seçim bölgesi Şanlıurfa’da temaslarını sürdüren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, sansürün hiçbir zaman gündemlerinde olmadığını söyledi.

Partisinin Eyyübiye ilçe teşkilatının düzenlediği yemeğe katılan Bakan Çelik, yemek sonrasında gazetecilerin sorularını cevapladı. Bakan Çelik, yeni internet düzenlemesiyle ilgili sorusuna, “Sansür değil. Kişi hakları ile ilgili. ‘Kişilerin mahremiyeti ile ilgili bir düzenleme’ diye açıkça Ulaştırma Bakanı arkadaşımız tarafından ifade edildi. Sansür hiçbir zaman gündemimizde olmadı. Olmaz da. Yasanın iyi okunması gerekiyor. Yüzeysel değerlendirmeleri şahsen ben doğru bulmuyorum” cevabını verdi. Today Zaman Muhabiri Mahir Zeynalov’un Başbakan Erdoğan’ı eleştirdiği gerekçesiyle sınır dışı edildiği iddiasıyla ilgili soruya ise Bakan Çelik, “Takip edemedim arkadaşlar kusura bakmayın. 3 gündür burada yoğun temaslarımız var. Bu nedenle takip edemedim. Kusura bakmayın” diye konuştu.

Son dönemlerde yapılan ve farklı sonuçların açıklandığı anketlerle ilgili soruya da cevap veren Çelik, şöyle konuştu:

“Anketler çok. Çok farklı anketler var. Ama işin doğrusu tüm anketler, Ak Parti’nin yüzde 45 ile 50 bandında olduğunu gösteriyor.”

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki müracaat eden 17 belediye başkan aday adayının seçilen belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci’ye gösterdiği tepkinin de sorulduğu Çelik, “Böyle bir şey bizim açımızdan söz konusu değil. Aday adayları partimizde çok. Böyle bir şey Türkiye’nin her yerinde, tüm partilerinde var. Herkes kendisi aday olmak ister. Netice itibariyle Genel Merkezi’in vereceği ve verdiği karar, tüm partilerde olduğu gibi bizim partimizde herkes saygı duyar. Böyle bir sıkıntıyı o boyutta şuanda Urfa’da görmüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem