Şanlıurfa'da göçük:1 ölü 2 yaralı

2 kişi yaralı olarak göçükten kurtarılırken toprak altında kalan bir işçi hayatını kaybetti. İtfaiye erleri saatler süren çalışmanın ardından cesede ulaşabildi. Olay Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde meydana geldi. İşçiler saat 14.00 sıralarında yapımı de

Şanlıurfa'da göçük:1 ölü 2 yaralı

2 kişi yaralı olarak göçükten kurtarılırken toprak altında kalan bir işçi hayatını kaybetti. İtfaiye erleri saatler süren çalışmanın ardından cesede ulaşabildi.

 Olay Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde meydana geldi. İşçiler saat 14.00 sıralarında yapımı devam eden bir inşaatın kanalizasyon borusunu ana kanalizasyon borusuna takmak için yaklaşık 2 metre toprak kazdı. Ardından 3 işçi boruları bağlamak için kazdıkları kanala girdi. Bu sırada kanalın etrafındaki ıslak toprak kaydı. 3 kişi göçük altında kaldı. 2 kişi çevredekilerinin yardımı ile kısa sürede göçüğün altından çıkarıldı.

İhbar üzerine daha sonra olay yerine sağlık görevlileri ve itfaiye erleri geldi. Polis olay mahalline emniyet şeridi çekti. Yeni bir göçüğün yaşanmaması için iş makineleri ile kanalın etrafındaki toprak kayması engellendi. Göçük altında kalan Osman Rusvay’ı kurtarmak için kazma, kürek ve iş makineleri ile kanala yığılan toprak kaldırılmaya çalışıldı. Ancak cesede ulaşmak saatleri aldı. İtfaiye erleri yaklaşık 2 saatlik çalışmalarının ardından cesede ulaştı.

Olay yerine gelen Rusav’ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler