Şanlıurfa Suruç'taki patlama anı kamerada

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki bir Amara Kültür Merkezi önünde patlama meydana geldi. İçişleri Bakanlığı 27 kişinin hayatını kaybettiğini, 100'e yakın yaralı olduğunu açıkladı.

Şanlıurfa Suruç'taki patlama anı kamerada

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki bir Amara Kültür Merkezi önünde patlama meydana geldi. İçişleri Bakanlığı 27 kişinin hayatını kaybettiğini, 100'e yakın yaralı olduğunu açıkladı. Bakanlık açıklamasında 'Can kaybının artmasından endişe ediyoruz' denildi. Şanlıurfa Valiliği ise can kaybının 28'e ulaştığını açıkladı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki Amara Kültür Merkezi önünde patlama meydana geldi. İçişleri Bakanlığı; "İlk belirlemelere göre saldırıda 27 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Can kaybının artmasından endişe edilmektedir. Bölgedeki hastanelerde 100’e yakın yaralı vatandaşımızın tedavisine devam edilmektedir." açıklamasını yaptı.

Yaralılar arasında durumu ağır olanlar da var.

TRABZONSPOR BAYRAĞI DA VAR

Görüntülerde kalabalık bir grubun pankart açarak ellerindeki döviz ve bayraklarla eylam yaptığı görülürken Bu bayraklar arasında Trabzonspor Bayrağının da olması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem