Saniyelerle kurtuldu ! O anlar kamerada

Üsküdar'da 5 katlı boş bir binanın çökme anı güvenlik kameralarına yansırken, bir kişi son anda kaçarak göçük altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu.Üsküdar'da bir kişin en kaz altında kalarak hayatını kaybettiği 4 kişinin ise yaralandığı binanın çökme an

Saniyelerle kurtuldu ! O anlar kamerada

Üsküdar'da 5 katlı boş bir binanın çökme anı güvenlik kameralarına yansırken, bir kişi son anda kaçarak göçük altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu.

Üsküdar'da bir kişin en kaz altında kalarak hayatını kaybettiği 4 kişinin ise yaralandığı binanın çökme anı güvenlik kameralarına yansıdı. Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde bir kişinin son anda enkaz altında kalmaktan kurtulduğu görülüyor. Görüntülerde, binanın çökme anında, yan taraftaki işyerinde çalışan bir kişinin kaçmaya başladığı görülüyor. Şahsın koşarak kaçmasının hemen ardından ise binanın yıkıldığı oluşan toz dumanı kameralara yansıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem